small-slide1

S&F Tenis Club

O Poarta catre Europa

Terenuri de tenis

Trei terenuri în aer liber si o sală cu teren acoperit încălzită şi luminată la standard profesional, cu suprafate de joc sintetice omologate F.R.T. & I.T.F.

Sala pentru videoanaliza si sala de fitness

Video analiza, documentatie de specialitate si vizionarea propriilor antrenamente si sala de fitness

Alte facilitati

Parcare privata. Bar.  Receptie / Birou de informare. Terasa exterioara.

Tur virtual S&F Tennis Club

S&F Tennis Club prezentare video

Asii din mainele noastre

Complexitatea activităţilor Clubului au ca Scop învăţarea şi perfecţionarea jocului de Tenis prin crearea de “MODELE DE JUCATORI“, folosind ca metodă unică de exprimare propriul sistem educaţional numit “S&F TENNIS SYSTEM”.

Acest sistem a fost creat şi omologat în Londra la NATIONAL & INTERNATIONAL TENNISACADEMY din Hemel Heampstead, unde rezultatele nu au întârziat să apară atât în plan Naţional cât şi Internaţional.

Metodele de predare, folosite de profesioniştii noştri sunt mereu încurajatoare atât faţă de copii cât şi faţă de adulţi.

Facilitati

 • Terenuri de tenis

  Trei terenuri în aer liber cu suprafaţă de joc sintetică omologate F.R.T. & I.T.F. O sală cu teren acoperit încălzită şi luminată la standard profesional.

 • Sala de fitness

  Sala de fitness dotata cu aparatura pentru dezvoltarea programelor de forta, cardiovasculare si aerobic. Toti membri pot beneficia de programe personalizate de fitness cu antrenori specializati de fitness si aerobic. Toti membri au oportunitatea de a-si evalua starea fizica prin programele de testare si analiza.

 • Sala pentru videoanaliza

  Sala pentru video analiză. Antrenament psihologic. Vizionarea propriilor antrenamente. Video analiza, documentatie de specialitate si vizionarea propriilor antrenamente.

 • Altele

  Parcare privata monitorizata. Vestiare pentru fete şi băieţi. Bar. Receptie / Birou de informare. Terasă în aer liber amenajată.

Ce spun oamenii despre noi

Inaki Balzola

“Just wanted to thank you, your lovely wife and of course Stefan for your wonderful hospitality during my brief stay in your beatiful country. Really enjoyed spending time with you guys!
Also thanks for your help during the workshop: I could not have done it without you.
Congratulations on job well done: the workshop organization was perfect!”

Inaki BalzolaP.R.T. International Director
Sorin Suba

Pentru mine personal a fost o placere sa va intalnesc pe dumneavostra si Stefan si vreau sa va multumesc inca o data pentru organizarea excelenta a cursului de certificare P.T.R.

Am invatat multe lucruri noi si interesante, atmosfera a fost foarte placuta, stafful dumneavostra foarte amabil si nu in ultimul rand, domnul Inaki este un lector excelent si a fost o placere sa-l intalnesc si sa particip la cursul lui.

Sorin SubaTrainer Brasov, baza Olimpia

Acest post este disponibil si in: Engleză