small-slide1

S&F Tenis Club

O Poarta catre Europa

Program de Tenis Academie I

Acest program este destinat tuturor sportivilor care au reusit sa-si dobandeasca elementele de baza in invatarea Tenisului si doresc sa-si maximalizeze potentialul cu ajutorul unei pregatiri intensive centralizate si participari în concursurile oficiale din Calendarul Competitional FRT.

In acest program, sportivii sunt admisi numai pe baza de invitatie personala si numai dupa ce au trecut cu bine TESTELE SISTEMULUI “S&F”.

Program de Tenis Academie II

Acest program a fost conceput pentru toti sportivii care doresc sa invete un tenis modern, dar a caror prioritate nu este aceea de a-si maximaliza potentialul sportiv sau de a participa cu regularitate la turneele oficiale organizate de FRT.

In acest program, sportivii sunt admisi numai pe baza de invitatie personala.

Program de Tenis Academie III

Acest program este intensiv si destinat tuturor copiilor între 5 – 8 ani care doresc (impreuna cu parintii acestora) sa-si maximalizeze potentialul in tenis, astfel incat la varsta de 10 ani sa poata fi invitati in Programul de Tenis Academie I.

Ceilalti sportivi pot continua activitatea folosind celelalte programe de tenis din Sistem.

Program de Tenis Academie IV

Acest program necesita prezenta in 2 zile, cate 2 ore de-a lungul anului.
Este un program recreational, creat special pentru jucatorii incepatori care vor sa joace si sa-si imbunatateasca jocul de tenis intr-o maniera relaxanta pentru a evolua spre programul Academie III.

Alte programe

 • Program de Tenis Parteneriat Scolar

 • Program de Tenis Adulti Mixt

 • Tenis Social

  Acesta este un program de tenis social creat pentru toate varstele si toate nivelele de joc.

  Programul ruleaza 1 zi pe saptamana timp de 2 ore, iar jucatorii pot juca tenis si beneficia de o activitate structurata si organizata.
  Scopul acestui program este de a ajuta jucatorii sa capete elementele de baza ale jocului modern de tenis.

 • Echipa Barbati / Femei

  Acest program este destinat pentru toate echipele de jucatori adulti care vor reprezenta clubul la evenimentele locale si nationale.

  Acest program ruleaza de 2 ori pe saptamana timp de 2 ore, iar jucatorii pot exersa impreuna si beneficia de un program de tenis bine organizat si structurat.

 • Programul de Duminica

  Acest program reprezinta un eveniment social si recreational pentru toti membrii clubului care se pot intalni in fiecare duminica si se pot bucura de jocul de tenis la simplu sau dublu intr-o atmosfera prietenoasa si relaxanta.

 • Lectii Private

  O lectie privata nu este doar o activitate unu la unu cu un jucator profesionist de tenis. Este singurul moment cand antrenorul se poate concentra 100% pe necesitatile unui singur jucator. Prin folosirea Profilului de jucator generat de Sistemului S&F, antrenorul stie exact care sunt minusurile si corectiile necesare pentru imbunatatirea jocului fiecarui jucator. Prin aceasta metoda, antrenorul se poate asigura ca jucatorul primeste o lectie privata pozitiva, sanatoasa si bine organizata.

 • Joc cu un Prieten

  La Clubul S&F membrii au facilitatea si oportunitatea de a rezerva un teren de tenis la orice moment si a juca tenis alaturi de un prieten.

 • Play with ball machine

  lobster

  The S&F Tennis Club is always looking to improve its current facilities and continue to ad new ones.
  Plying with the ball machine is one of most desired facilities for the players at the S&F Tennis Club.
  It’s a fun, inspiring and educational experience to have. It helps improve your ground strokes, footwork, power and placement of the ball.
  The S&F Tennis Club provides it’s members with a large range of tennis ball machines, designed to fulfill all the players needs no matter the level there are at.

 • Seara de Gala

  lobster

  La sfarsitul fiecarui an conducerea clubului organizeaza o seara unica la care sunt invitati toti membrii Clubului.

Competitii interne clubului si tenis pentru toti.

Clubul S&F organizeaza pentru membrii sai competitii interne de performanta, sociale si intre familii si evenimente numite”Tenis pentru Toti” precum:
– Cupa pentru Barbati & Femei;
– Cupa Junior pentru Baieti & Fete;
– Selectie pentru juniori pentru toate nivelele de joc;
– Joc de Dublu, Duminica;
– Competitia de Craciun intre Familii;
– Gratarul de Duminica in Familie;
Si multe altele

Relatii Internationale

The S&F Tennis Club has a good history and back-round working with other International Tennis Academy’s and Club’s throughout Europe and United States.

The S&F Tennis Club organizes International exchanges of experience with players and adults from other countries. This gives the players a chance to travel, learn new skills, play against other International players, and take part in other International events that occur.

Tennis Club La Hulpe
(Belgia – Bruxelles)

N.I.T.A. Tennis Academy
(Marea Britanie – Londra)

Acest post este disponibil si in: Engleză